DJ cursus

€599.00
dj-cursus-course-thumbnail

DJ Cursus Den Haag

Wil je graag alle ins & outs van de DJ Scene weten in een interessante 10 uur durende cursus? Dan ben je bij DJ2BE aan het juiste adres! Wij bieden een unieke DJ Cursus in Den Haag (Zuid-Holland), waarbij niet alleen de technische skills aan bod komen, maar ook alles over de DJ Lifestyle.

Bij ons leer je de basic skills van de DJ Scene. Wij geven je tips en DJ les op professionele apparatuur. Je hoeft geen eigen DJ set mee te brengen.

DJ Cursus Den Haag: Wat wordt er behandeld

De DJ Cursus van DJ2BE wordt verdeeld in twee onderdelen. Aan de ene kant komen de skills en materialen aan bod, aan de andere kant wordt de DJ Scene en DJ Lifestyle behandeld.

De skills welke in deze cursus behandeld worden zijn maattellen, momentmixen, beatmatchen en de effects & tricks. Daarnaast worden de functies van ons Pioneer materiaal uitgebreid besproken.

Bij de lessen in deze DJ Cursus die gaan over de scene en lifestyle, gaat het voornamelijk over het creëren van een imago, het genereren van boekingen en de do’s en dont’s in het DJ vak. Zo beheers je niet alleen de skills om het te maken in de DJ wereld, maar weet je ook hoe het binnen dat wereldje werkt. Onze docenten (echte DJ’s), die zelf uit de scene komen, kunnen hierbij helpen.

DJ school Nederland

Deze DJ2BE DJ Cursus in Den Haag bestaat uit ongeveer 10 lesuren. Deze les uren zullen in een kort tijdsbestek gepland worden. De cursus is 1 op 1 met een docent die naast docent ook zelf DJ is. De laatste les bestaat uit het opnemen van je eigen mix, met de nummers die je zelf hebt geselecteerd.

Kosten van deze DJ Cursus in Den Haag

Ben je op zoek naar een goede DJ School in Den Haag? Zoek dan niet verder, want bij DJ2BE heb je deze gevonden!

 

Neem je na de introductie les de cursus, dan wordt het bedrag van de totaalprijs afgetrokken. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

DJ cursus kind

Mocht uw kind graag deze cursus volgen dan kan dit vanaf 12 jaar. Als u meer wilt weten zijn te bereiken via: info@dj2be.nl

Cursus informatie

  • Lezingen 0
  • Quizzen 0
  • Taal Nederlands
  • Studenten 0
  • Opdrachten Ja
€599.00
Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp