Producer cursus

€599.00
producer-cursus-banner

Producer Cursus

Wil je graag je eigen muzieknummers maken, zonder dat je hiervoor alle instrumenten hoeft te kunnen spelen? Dan is de cursus tot producer in Den Haag misschien wel wat voor jou!

Inhoud producer cursus Den Haag

In de producer cursus word je, zoals de naam al zegt, opgeleid tot producer. Een producer maakt zijn eigen muziek met behulp van een computer. In onze producer cursus in Den Haag leer je om te gaan met moderne computerapparatuur en producer software. Op deze manier kun je je eigen muzieknummers produceren.

Combineren producer/DJ cursus

Tegenwoordig zijn producer en DJ bijna niet meer los van elkaar te zien. Dat is precies de reden waarom onze producer cursus heel goed te combineren valt met een van onze DJ lessen. In alle cursussen krijg je de kans om met moderne en professionele apparatuur te werken. Dit geeft je de vrijheid om je producer cursus optimaal te kunnen combineren met onze DJ lessen.

Kosten van deze Producer cursus in Den Haag

Ben je op zoek naar een goede DJ School in Den Haag? Zoek dan niet verder, want bij DJ2BE heb je deze gevonden!

 

Wil je samen lessen met een vriend of vriendin? Dan krijgt de 2e persoon 50% korting op al onze diensten. Neem je na de introductie les de cursus, dan wordt het bedrag van de totaalprijs afgetrokken.

Cursus informatie

  • Lezingen 0
  • Quizzen 0
  • Taal Nederlands
  • Studenten 0
  • Opdrachten Ja
€599.00
Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp