Workshops

€599.00
workshops-banner

Workshops

Heb je altijd al eens willen weten hoe het voelt om een echte DJ te zijnen wil je het DJ vak onder de knie krijgen? Bij DJ2BE in Den Haag kan deze droom werkelijkheid worden! In onze DJ Workshop kun je de kick van het DJ zijn ervaren. Deze workshop is voor alle niveaus, of je nou begint met het draaien aan de knoppen van een DJ set, of op zoek bent naar inspiratie voor de beats die je al maakt, deze workshop biedt het allemaal.

Wat leer je tijdens deze DJ Workshop in Den Haag

Deze DJ workshop is bedoeld om je de basic skills van het DJ-en te leren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scratchen, beatmatching en mixen. Door het volgen van deze DJ workshop raak je alvast een beetje bekend met de beginselen van het DJ-en. Zo kun je zien of het iets is, waar je graag mee verder zou willen. Je wordt begeleid door een DJ uit de scene en aan het eind van de DJ workshop is er ruimte voor het draaien van een plaatje, zoals een echte DJ dat zou doen.

Voor wie is deze DJ Workshop in Den Haag

Deze workshop is bedoeld voor de beginnende DJ. Wanneer je bijvoorbeeld nog niet helemaal zeker weet of het DJ-en echt iets voor jou is, of als je er graag iets meer over wilt weten voor je eraan begint. Ook kun je alvast een beetje wennen aan een DJ set, voordat je er zelf eentje hebt aangeschaft. Daarnaast is deze DJ workshop ook bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of teambuilding, aangezien het niet alleen leerzaam is, maar vooral ook erg leuk!

Kosten van deze workshops in Den Haag

Ben je op zoek naar een goede DJ School in Den Haag? Zoek dan niet verder, want bij DJ2BE heb je deze gevonden!

 

Wil je samen lessen met een vriend of vriendin? Dan krijgt de 2e persoon 50% korting op al onze diensten. Neem je na de introductie les de cursus, dan wordt het bedrag van de totaalprijs afgetrokken.

Cursus informatie

  • Lezingen 0
  • Quizzen 0
  • Taal Nederlands
  • Studenten 0
  • Opdrachten Ja
€599.00
Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp