workshops

DJ Workshop Den Haag

Wat leer je tijdens deze DJ Workshop in Den Haag

Heb je altijd al eens willen weten hoe het voelt om een echte DJ te zijn? Bij DJ2BE in Den Haag kan deze droom werkelijkheid worden! In onze DJ Workshop kun je de kick van het DJ zijn ervaren. Deze workshop is voor alle niveaus, of je nou begint met het draaien aan de knoppen van een DJ set, of op zoek bent naar inspiratie voor de beats die je al maakt, deze workshop biedt het allemaal.

Deze DJ workshop is bedoeld om je de basic skills van het DJ-en te leren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scratchen, beatmatching en mixen. Door het volgen van deze DJ workshop raak je alvast een beetje bekend met de beginselen van het DJ-en. Zo kun je zien of het iets is, waar je graag mee verder zou willen. Je wordt begeleid door een DJ uit de scene en aan het eind van de DJ workshop is er ruimte voor het draaien van een plaatje, zoals een echte DJ dat zou doen.

Voor wie is deze DJ Workshop in Den Haag

Deze workshop is bedoeld voor de beginnende DJ. Wanneer je bijvoorbeeld nog niet helemaal zeker weet of het DJ-en echt iets voor jou is, of als je er graag iets meer over wilt weten voor je eraan begint. Ook kun je alvast een beetje wennen aan een DJ set, voordat je er zelf eentje hebt aangeschaft. Daarnaast is deze DJ workshop ook bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of teambuilding, aangezien het niet alleen leerzaam is, maar vooral ook erg leuk!

Vraag een gratis proefles aan bij

DJ2BE

in Den Haag

Schrijf je nu in en ontvang een gratis proefles naar keuze!

Persoonlijke gegevens

Geboortedatum

Pakket

Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp