DJ Lessen Den Haag

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van het horen van goed gemixte muziek? Krijg jij ook zoveel energie van een goede beat? En wil jij zelf ervaren hoe het voelt om achter de draaitafels te staan? Dan zijn de DJ Lessen van DJ school DJ2BE in Den Haag voor jou op het lijf geschreven. Deze lessen zorgen ervoor dat jij ook kunt ervaren wat het is om een DJ te zijn.

De DJ les wordt gegeven op de meest recente Pioneer apparatuur (CDJ 2000 Nexus 2 en de DJM 900 mixer Nexus 2)

Inhoud van de DJ Lessen

De DJ Lessen zijn bedoeld om je klaar te stomen als professionele DJ en zijn erop gericht om je niet alleen te laten wennen aan de apparatuur, maar ook aan de DJ Scene. Onze lessen worden gegeven door echte DJ’s, die nog steeds op professioneel niveau actief zijn in het vak. In deze DJ Lessen leer je daarom niet alleen alle basic skills die nodig zijn als DJ, maar ook alles wat daar bij komt kijken. Onze DJ’s werken in onze studio met professionele apparatuur en kunnen je alles vertellen over zowel de technische als de muzikale aspecten van het vak.

– Wij leren jou de basis en benoeming van de Pioneer mixer en multiplayers.

– Wij leren jou alle basis technieken van het mixen.

– Wij leren jou doelgericht te zoeken naar nieuwe nummers in diverse stijlen en hoe deze te downloaden.

– Je krijgt een usb waarbij je leert nummers te organiseren in Rekordbox.

– Je krijgt een werkmap die je elke les dient mee te nemen om notities in te schrijven.

– In de laatste les is het einddoel om een mix van minimaal 30 minuten te maken met je eigen gekozen nummers die wij zullen opnemen en je meegeven op usb. Nu kan jij iedereen laten weten dat je DJ bent en kunnen ze je misschien wel boeken op feesten!

– Na de lessen krijg je gratis toegang om in het weekend gratis gebruik te maken van onze studio om lekker te oefenen. Hiervoor kan je contact opnemen met je leraar om te laten weten op welke dagen/tijden je wenst gebruik te maken van onze studio.

– Kwaliteit staat bij DJ2BE hoog in het vaandel en de lessen worden daarom exclusief gegeven door echte professionals in het vak.

Combineren DJ en producer les

Tegenwoordig zijn producer en DJ bijna niet meer los van elkaar te zien. Dat is precies de reden waarom onze producer opleiding heel goed te combineren valt met een van onze DJ lessen. In alle opleidingen krijg je de kans om met moderne en professionele apparatuur te werken. Dit geeft je de vrijheid om je producer opleiding optimaal te kunnen combineren met onze DJ lessen.

 

Privé of groepslessen

De DJ lessen zijn zowel beschikbaar als privé lessen maar worden ook in een reeks groepslessen aangeboden.

In de privé lessen wordt je persoonlijk en 1 op 1 gecoacht. In deze lessen gaan we in op jouw specifieke wensen, en worden de lessen gegeven op de dagen/tijden die voor jou het beste uitkomen.

In de groepslessen krijg je klassikaal les in een groep van maximaal 6 personen. Deze lessen worden op vaste dagen en tijden gegeven.

dj2be draaitafell

Vraag een gratis proefles aan bij

DJ2BE

in Den Haag

Schrijf je nu in en ontvang een gratis proefles naar keuze!

Persoonlijke gegevens

Geboortedatum

Pakket

Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp