DJ Lessen Den Haag

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van het horen van goed gemixte muziek? Krijg jij ook zoveel energie van een goede beat? En wil jij zelf ervaren hoe het voelt om achter de draaitafels te staan? Dan zijn de DJ Lessen van DJ school DJ2BE in Den Haag voor jou op het lijf geschreven. Deze lessen zorgen ervoor dat jij ook kunt ervaren wat het is om een DJ te zijn.

Of je nou interesse hebt in produceren, dj’en, songwriten of iets anders in de muziek; het is altijd handig om een beetje piano te kunnen spelen en verstand te hebben van muziektheorie. Hoe begin je nou eigenlijk met het schrijven van een nummer? En hoe zorg je dat het nummer goed in de toonsoort blijft en de akkoorden/melodieën kloppen met elkaar?

DJ les wordt gegeven op Pioneer CDJ 2000 Nexus 2 en de DJM 900 mixer Nexus 2.

Inhoud van de DJ Lessen

De DJ Lessen zijn bedoeld om je klaar te stomen als professionele DJ en zijn erop gericht om je niet alleen te laten wennen aan de apparatuur, maar ook aan de DJ Scene. Onze lessen worden gegeven door een echte DJ, die nog steeds op verschillende feestjes draait. In deze DJ Lessen leer je daarom niet alleen alle basic skills die nodig zijn als DJ, maar ook alles wat daar bij komt kijken. Onze DJ’s werken in onze studio met professionele apparatuur en kunnen je alles vertellen over zowel de technische als de muzikale aspecten van het vak.

Opbouw van de DJ Lessen

Wij geven deze lessen omdat we een DJ van je willen maken! De DJ Lessen van DJ2BE in Den Haag zijn doelbewust opgesteld om je te trainen. De eerste paar lessen zijn vooral gericht op de basic skills die je als DJ moet beheersen. Daarna zullen steeds wat ingewikkeldere skills aan bod komen, waardoor je aan het einde van de DJ Lessen in principe de juiste basis beheert om als DJ aan de bak te kunnen. Ook de DJ Lifestyle en de DJ Scene lopen als een rode draad door onze aangeboden lessen zodat het hele plaatje compleet is.

dj2be draaitafell

Vraag een gratis proefles aan bij

DJ2BE

in Den Haag

Schrijf je nu in en ontvang een gratis proefles naar keuze!

Persoonlijke gegevens

Geboortedatum

Pakket

Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp