Piano cursus Den Haag

Wil jij professioneel leren piano spelen? Dan ben je bij DJ2BE bij het juiste adres! In onze piano lessen leer je van een professionele pianist alles over het instrument en wordt je opgeleid tot een echte pianist! In onze piano lessen kun je leren om zowel bestaande muziek te spelen, maar ook om je eigen nummers achter de piano te componeren, eventueel in combinatie met het produceren van muziek.

Volg bij DJ2BE pianolessen voor beginners en gevorderden:

  • Les voor beginners en gevorderden
  • Les van een professionele pianist

Bij de piano lessen krijg je les van een professionele, conservatorium-geschoolde pianist en componist. De lessen zijn te volgen in 2 richtingen:

  • Het leren je eigen muziek te schrijven achter de piano, alle muziektheorie doornemen en leren een nummer op te bouwen in combinatie met opname en produceer technieken
  • Het leren spelen van bestaande muziek, noten leren lezen en je voorbereiden op het spelen van echte concerten

Vooral voor producers zijn de piano lessen erg behulpzaam: Door te leren over de muziektheorie achter een nummer, hoe je akkoorden en melodieën maakt en hoe je op de juiste manier begint met een nummer zorg je voor een veel snellere workflow bij het produceren, en maak je makkelijker muziek op professioneel niveau. Je kan deze pianolessen dus helemaal laten aansluiten op jouw eigen wensen! Je kan de twee verschillende richtingen natuurlijk ook in een combinatie volgen, of de pianolessen combineren met de DJ of producer opleiding.

Piano cursus

Vraag een gratis proefles aan bij

DJ2BE

in Den Haag

Schrijf je nu in en ontvang een gratis proefles naar keuze!

Persoonlijke gegevens

Geboortedatum

Pakket

Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp