Lees snel hoe mensen onze diensten hebben ervaren.

placeholder-testimonial

Richard van Zanten

Leveren maatwerk. Had al wat ervaring maar heb er veel van opgestoken. Luisteren goed naar de behoeften die ik had. Was de moeite waard om er voor naar den haag te rijden. Aanrader!

placeholder-testimonial

Inigo Tortolero

DJ2BE is echt een aanrader, ik ben daar begonnen met vrij wel geen ervaring. Ik ben begonnen met de DJ cursus met als docent Andrew Soffner. Ik heb hier echt onwijs veel geleerd. Niet alleen op het gebied van mixen maar ook van de gehele muziek wereld. Ik heb al een paar optredens achter de rug en dat zou zonder DJ2BE nooit gelukt zijn. De sfeer tijdens de lessen zijn top en het enthousiasme van de docenten is erg hoog. Ik heb net mijn 2e cursus producen afgerond bij DJ2BE met als docent Noah Smits, ook hierbij weer een geweldige ervaring erbij en vooral erg veel van opgestoken. Wij hebben een hele track opgebouwd in een paar lessen en toen ik begon bij de produce lessen kon ik er niets van, nu kan ik zelf een volledige track opbouwen. Kort samengevat, DJ2BE, voor de DJ’s die er echt voor willen gaan is dit de beste start!

placeholder-testimonial

Mirco Cuppens

De DJ-cursus van DJ2BE was boven verwachting. Dominique neemt je in de cursus mee door het hele spectrum. Waar haal je de muziek vandaan, hoe organiseer je logisch de opslag en de toegang tot al die nummers, maar vooral lekker draaien en leren luisteren om goed te kunnen mixen. Daar komt toch echt wel wat bij kijken om het goed te doen. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en anderhalf uur draaien is een heerlijke uitlaatklep na een dag hard werken. Als klap op de vuurpijl eindigen met je eigen mix! Ik kan iedereen de cursus van harte aanbevelen. Dominique heeft er echt verstand van en kan het ook nog eens goed en met veel enthousiasme overbrengen.

placeholder-testimonial

Jac Maessen

Zeker 5 sterren waard. Dominique is professioneel en voor kinderen zeer geduldig. Alles wordt goed uitgelegd, voorgedaan en met geduld aangepakt. Je voelt zijn passie voor het dj vak en brengt dit een leuke manier over op de kids. Aanrader voor kinderen met gevoel voor muziek en dj les.

placeholder-testimonial

Eric Vastrick

DJ2BE is de perfecte dj school om alle kneepjes van het vak te leren, voor zowel het draaien als het produceren van muziek. Zo krijg je 1 op 1 les met gemotiveerde en vriendelijke leraren, die de benodigde vakkennis bezitten en dit met alle plezier willen overbrengen aan de cursisten. Dus mocht je interesse hebben in de dj scene, dan is DJ2BE de ideale uitkomst!

placeholder-testimonial

Rangel

Super aardige docenten. Ik voel me er helemaal thuis, ze hebben me ontzettend veel geholpen en ik ben nu een heel stuk verder! Ik heb in een aantal maanden de hele cursus kunnen volgen. Dus dat zegt wel iets over het niveau van de docenten en de organisatie.

placeholder-testimonial

Alex Invar

Dé DJ school van Den Haag en omstreken. Ik word daar als familie behandeld en ben altijd welkom. Je krijgt altijd persoonlijk de aandacht en kunt altijd terecht om specifieke dingen te leren. Ook de producers zijn super aardig en vaardig en hebben veel geduld.

Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp