Vinyl les Den Haag

Leren draaien met vinyl is anders dan met CD spelers of een controller. Je hebt minder opties, hulpmiddelen en mogelijkheden. Voor het leren draaien met vinyl heb je dus hele andere technieken en skills nodig. Leren beatmatchen op gehoor is hier een belangrijk onderdeel van. Wij geven je hier goede uitleg over en alles komt op neer op timing. Dus geen bpm, geen audio-golven, geen keys, geen loops, geen cue points, geen master tempo maar 33 en 45 Rpm vinyl platen en een mixer.

Met deze Vinyl DJ Cursus leren wij jou alle basistechnieken en mixen met gevoel op de Technics SL1200 draaitafels. Naast alle basistechnieken leren we je ook de theorie in de praktijk te brengen en maken we ook kennis met Scratchen voor beginners of gevorderden. Leren draaien met vinyl is een totaal andere ervaring en beleving dan leren draaien met de Pioneer CD spelers of een willekeurige controller. Het draaien met vinyl beperkt je in een hoop mogelijkheden ten opzichte van het draaien met cd spelers of een controller.   

vinyl les

Leren draaien met vinyl kan per les worden afgenomen of een aantal lessen in een beginner of gevorderden cursus. Maak jezelf compleet als DJ en schrijf je nu in voor een proefles of cursus. Tijdens de Vinyl DJ Cursus bij DJ School DJ2BE Den Haag leren wij jou alle verschillende, creatieve manieren van het maken van overgangen en Old School mixen. Denk hierbij aan;

  • Basis en gevorderden technieken
  • Timing
  • Beatmixen
  • Muziekselectie samenstellen
  • Maak kennis met scratchen
  • Dance geschiedenis

Vraag een gratis proefles aan bij

DJ2BE

in Den Haag

Schrijf je nu in en ontvang een gratis proefles naar keuze!

Persoonlijke gegevens

Geboortedatum

Pakket

Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp