Producer les

Wil jij graag je eigen tracks leren maken? Dan ben je bij DJ2BE bij het juiste adres! In onze producer lessen leer jij om zelfstandig je eigen nummers elektronisch te kunnen maken.

In deze lessen leer je welke programma’s je kunt gebruiken, hoe je je track correct afmixt, vocals opneemt en hoe je het beste je nummers kunt uitbrengen. We leren je alles van het openen van het programma tot het uitbrengen van je muziek aan toe!

Bij onze opleiding leer je alles om jouw eigen track neer te kunnen zetten. Je krijgt les van ervaren dj’s en producers waardoor je tijdens de opleiding alles kunt vragen.

Inhoud producer opleiding Den Haag

In de producer opleiding word je opgeleid tot een professionele producer. Een producer maakt zijn eigen muziek met behulp van een computer. In onze producer opleiding in Den Haag leer je om te gaan met moderne computerapparatuur en producer software. De lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden, en worden gegeven in het programma FL Studio, Ableton en Logic Pro. 

Naast het maken van je eigen nummers leer je ook hoe je vocalen en instrumenten opneemt, de muziektheorie achter een nummer en leer je wat er moet gebeuren als je je nummer ook daadwerkelijk wilt gaan uitbrengen en hoe je dit het beste kunt doen.

De lessen worden gegeven door professionele producers, die al jarenlang in de producerwereld actief zijn.

Privé of groepslessen

De producerlessen zijn zowel beschikbaar als privé les als groepsles. In de privé lessen wordt je persoonlijk 1 op 1 gecoacht, en krijg je les op dagen/tijden wanneer dat voor jou uitkomt. Voor deze lessen is het handig om een eigen laptop + programma te hebben.

In de groepslessen krijg je in een groep van maximaal 6 mensen klassikaal, wekelijks les. Voor deze lessen hoef je geen laptop of programma te hebben, in onze producerstudio staan 6 tafeltjes met elk een computer en programma, klaar om op gewerkt te worden! De groepslessen vinden plaats op vaste tijden en dagen.

Combineren opleiding producer / DJ

Tegenwoordig zijn producer en DJ bijna niet meer los van elkaar te zien. Dat is precies de reden waarom onze producer opleiding heel goed te combineren valt met een van onze DJ lessen. In alle opleidingen krijg je de kans om met moderne en professionele apparatuur te werken. Dit geeft je de vrijheid om je producer opleiding optimaal te kunnen combineren met onze DJ lessen.

Goede apparatuur is een belangrijk onderdeel wanneer je wilt produceren. Wij beschikken over alle instrumenten om een eigen stijl neer te zetten!

Producer opleiding

Vraag een gratis proefles aan bij

DJ2BE

in Den Haag

Schrijf je nu in en ontvang een gratis proefles naar keuze!

Persoonlijke gegevens

Geboortedatum

Pakket

Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp