Producer opleiding Den Haag

Wil je graag je eigen tracks maken, zonder dat je hiervoor alle instrumenten hoeft te kunnen spelen? Dan is de opleiding tot music producer in Den Haag misschien wel wat voor jou!

Vaak zien we alleen de artiest die op het podium staat. Maar er zit een groot team achter die een nummer tot een hit maken. De special effects en melody wordt in elkaar gezet door een producer. Zonder producer kan het nummer net dat extra’s missen.

Een producer is iemand die muziek maakt, er worden geen echte instrumenten gebruikt maar elektronische muziek. Onze opleiding helpt je bij alles wat je nodig hebt betreft het produceren van jouw muziek!

Bij onze opleiding leer je alles om jouw eigen track neer te kunnen zetten. Je krijgt les van ervaren dj’s en producers waardoor je tijdens de opleiding alles kunt vragen.

Inhoud producer opleiding Den Haag

In de producer opleiding word je, zoals de naam al zegt, opgeleid tot producer. Een producer maakt zijn eigen muziek met behulp van een computer. In onze producer opleiding in Den Haag leer je om te gaan met moderne computerapparatuur en producer software. Op deze manier kun je je eigen muzieknummers produceren.

Combineren opleiding producer / DJ

Tegenwoordig zijn producer en DJ bijna niet meer los van elkaar te zien. Dat is precies de reden waarom onze producer opleiding heel goed te combineren valt met een van onze DJ lessen. In alle opleidingen krijg je de kans om met moderne en professionele apparatuur te werken. Dit geeft je de vrijheid om je producer opleiding optimaal te kunnen combineren met onze DJ lessen.

Goede apparatuur is een belangrijk onderdeel wanneer je wilt produceren. Wij beschikken over alle instrumenten om een eigen stijl neer te zetten!

Producer opleiding

Kosten van deze producer cursus in Den Haag

Samen een gave track neerzetten en lessen volgen bij DJ2be? Dit is geen probleem. Neem je na de introductie les de cursus, dan wordt het bedrag van de totaalprijs afgetrokken.

Vraag een gratis proefles aan bij

DJ2BE

in Den Haag

Schrijf je nu in en ontvang een gratis proefles naar keuze!

Persoonlijke gegevens

Geboortedatum

Pakket

Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp