Rekordbox cursus Den Haag

Musthave voor iedere startende of gevorderden DJ. Rekordbox is het programma waarin je je playlist maakt en je goed voorbereid voor iedere DJ Set in welke DJ Booth ter wereld dan ook. Volg bij DJ School DJ2BE Den Haag de Rekordbox cursus voor startende maar ook gevorderden DJ’s. Leer alle tips & tricks en alle ins en outs van de Rekordbox software zodat je het maximale uit jouw DJ Gear kan halen.

Rekordbox biedt jou als DJ zoveel mogelijkheden dat je iedere DJ set goed voorbereid het podium op gaat. Rekordbox is niet voor niets het meest moderne muziekbeheer software programma van Pioneer. Met Rekordbox kan je erop vertrouwen dat je op iedere Pioneer DJ opstelling kan draaien; thuis of in een DJ Booth waar dan ook ter wereld. Rekordbox is de oplossing om je muziek voor te bereiden en te beheren. Bereid je DJ set voor en synchroniseer nummers op je SD of USB stick.

Wat kan je verwachten

  • Hoe haal je het maximale uit rekordbox
  • Jezelf voorbereiden met Rekordbox voor een DJ optreden
  • Muziekbestanden organiseren op muziekstijl en BPM
  • Cue points maken

Bibliotheek Exporteren

Met de exportfunctie van rekordbox kun je je afspeellijsten gemakkelijk rechtstreeks exporteren van je PC of Mac. Als je je computer kwijtraakt of hij beschadigd raakt, kun je je bibliotheek later gewoon herstellen met een USB-toestel of SD-kaart waarop al je geëxporteerde gegevens staan.

Rekordbox app

In de App of Playstore kan je de Rekordbox-app downloaden om je dj sets ook tijdens een trip te kunnen voorbereiden. De mogelijkheden met Rekordbox zijn eindeloos. Geef je nu op voor een Cursus Rekordbox voor de startende of gevorderden DJ

DJ opleiding

Vraag een gratis proefles aan bij

DJ2BE

in Den Haag

Schrijf je nu in en ontvang een gratis proefles naar keuze!

Persoonlijke gegevens

Geboortedatum

Pakket

Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp