Producer marketing

Starten met het componeren en mixen van je eigen tracks in een studioprogramma en of aan de slag gaan om jouw eigen sound te creëren. Wellicht zing je of bespeel je al een instrument. Met welk studioprogramma ga je dan aan de slag? Waar begin je?  Waar kan je deze programma’s vinden? Hoe werkt het studioprogramma waarmee je aan de slag gaat? Wat zijn VST Plugins en hoe installeer je die? Wat is een midi file? Wij leren je stap voor stap je eigen track componeren en opbouwen in verschillende lagen en lessen. Ook leren we je hoe je een edit, mash up of een remix maakt van andere tracks.

Maar wat als je je eigen track, edit, remix of mash up wilt promoten en delen met de wereld? Hoe vind en benader je een label die aansluit bij jouw muziekstijl. Hoe val je als artiest op en lever je jouw eigen track bij een label aan. Op welke muziekkanalen promoot jij jouw track, edit, mash up of remix? Welke Social Media kanalen zet je daarvoor in en of juist welke kanalen niet?  

Meld je aan voor een Producer Marketing Cursus bij DJ2BE en ga zonder verrassingen en goede voorbereiding de muziekindustrie in.

Studio programma’s waar wij je les in geven zijn o.a. : Fruityloops (FL Studio), Ableton, Logic Pro, Cubase, Protools.

Producer cursus

Werken met alle programma’s, FL studio, Ableton, Logic Pro. Cursus wordt gegeven door verschillende producers die op de grootste feesten draaien. Tijdsduur afhankelijk van niveau. Wil je graag je eigen muzieknummers maken, zonder dat je hiervoor alle instrumenten hoeft te kunnen spelen? Dan is de opleiding tot producer in Den Haag misschien wel wat voor jou!

Inhoud producer opleiding Den Haag

In de producer opleiding word je, zoals de naam al zegt, opgeleid tot producer. Een producer maakt zijn eigen muziek met behulp van een computer. In onze producer opleiding in Den Haag leer je om te gaan met moderne computerapparatuur en producer software. Op deze manier kun je je eigen muzieknummers produceren.

Combineren opleiding producer / DJ

Tegenwoordig zijn producer en DJ bijna niet meer los van elkaar te zien. Dat is precies de reden waarom onze producer opleiding heel goed te combineren valt met een van onze DJ lessen. In alle opleidingen krijg je de kans om met moderne en professionele apparatuur te werken. Dit geeft je de vrijheid om je producer opleiding optimaal te kunnen combineren met onze DJ lessen.

Kosten van deze PRODUCER Cursus in Den Haag

plugin cursus

Ben je op zoek naar een goede DJ School in Den Haag? Zoek dan niet verder, want bij DJ2BE heb je deze gevonden!

Wil je samen lessen met een vriend of vriendin? Dan krijgt de 2e persoon 50% korting op al onze diensten. Neem je na de introductie les de cursus, dan wordt het bedrag van de totaalprijs afgetrokken. Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% btw. Boek nu een Producer Marketing cursus of vraag een gratis proefles aan van 1 uur

Vraag een gratis proefles aan bij

DJ2BE

in Den Haag

Schrijf je nu in en ontvang een gratis proefles naar keuze!

Persoonlijke gegevens

Geboortedatum

Pakket

Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp