feesten en partijen

Feesten & partijen

DJ workshop Den Haag

Altijd al een kijkje willen nemen in de keuken van DJ’s? Meld je dan aan voor de workshop en maak kennis met alle ins & outs van het DJ vak. Deze workshop kun je volgen met collega’s. vrienden, vriendinnen of als teambuilding activiteit voor een sportgroep.

Groepsactiviteit Den Haag

Een DJ uit de scene begeleidt deze workshop en na afloop is het mogelijk om met je collega’s of vrienden plaatjes te draaien. Een perfect begin of afsluiter van een teambuilding-event of vrijgezellenfeest.

Bedrijfsuitje Den Haag

Benieuwd hoe het met het muzikale gevoel van je collega’s gesteld is? Dan is deze DJ workshop een perfect bedrijfsuitje. Je mag draaien op een echte DJ set en onze DJ leert jullie alle kneepjes van het vak! Je kan deze Workshop goed combineren met lekker eten zoals een lunch of diner.

Teambuilding Den Haag

Heb je als team zijnde de escape room, city game, Ik hou van holland en andere teambuilding activiteiten al gehad? Dan is deze DJ cursus door een echte DJ zeker een aanrader. Deze workshop is ook te boeken in combinatie met een cocktail workshop. Muziek en een lekker drankje, de perfecte combinatie toch! Tijdens deze workshop zijn er professionele DJ’s en apparatuur aanwezig. Voor meer informatie, mail naar info@dj2be.nl

Vraag een gratis proefles aan bij

DJ2BE

in Den Haag

Schrijf je nu in en ontvang een gratis proefles naar keuze!

Persoonlijke gegevens

Geboortedatum

Pakket

Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp