feesten en partijen

Workshops

DJ workshop Den Haag

Altijd al een kijkje willen nemen in de keuken van DJ’s? Meld je dan aan voor de workshop en maak kennis met alle ins & outs van het DJ vak. Deze workshop kun je volgen met collega’s. vrienden, kinderen of als teambuilding activiteit voor een sportgroep.

Producer workshop Den Haag

Altijd al je eigen nummers en beats willen maken? Met deze workshop maak je kennis met het produceren van muziek en maak je ter plekke een compleet eigen nummers samen met collega’s, vrienden of kinderen.

Combineren DJ/Producer workshop

De DJ en producer workshop zijn goed met elkaar te combineren. Hierbij wordt de groep in tweeën gesplitst, waarin de ene groep zich bezig houdt met het DJ’en en de andere groep bezig is met het produceren. Halverwege worden de groepen geswitched, zodat beide groepen van beide workshops hebben kunnen genieten.

Kinder workshop

De DJ en producer workshop zijn goed te organiseren als kinderfeestje. Geen enkele leeftijd is te jong voor DJ2BE!

Aanmelden workshop

Bent u geïnteresseerd in een van deze workshops, of een combinatie daarvan? Laat hieronder dan uw contactgegevens onder, en vertel ons wat voor workshop u precies wilt, en met hoeveel mensen u wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken!

Vraag een gratis proefles aan bij

DJ2BE

in Den Haag

Schrijf je nu in en ontvang een gratis proefles naar keuze!

Persoonlijke gegevens

Geboortedatum

Pakket

Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp