Een cursus omtrent DJ marketing volg je in Den Haag.

Til jezelf naar een hoger niveau en boek gegarandeerd succes met de DJ Marketing cursus van DJ2BE DJ school Den Haag. Naast dat wij jou alle skills leren van het DJ vak begeleiden we onze cursisten ook hoe je jezelf als DJ in de markt zet. Samen met jou maken wij een strategisch marketing stappenplan om meer boekingen te genereren. Hoe onderscheid jij je van talloze andere dj’s in de scene. Hoe val je op en kom je in beeld bij de juiste organisaties, feesten, festivals en evenementen.

Hoe creëer jij je eigen stijl en maak je jezelf online zichtbaar? Hoe optimaliseer jij zelf jouw Social media kanalen. Hoe ga je om met wanneer je benadert wordt voor een boeking? Regel je dit zelf of moet je dit juist voor je laten regelen middels een boekingskantoor of een boekingsagent. Een boekingskantoor komt pas in beeld wanneer je zelf de top bereikt dus onder welke voorwaarden ben je als DJ te boeken? Hoe sta je de pers te woord? Allemaal zaken om goed over na te denken waar we je in begeleiden en adviseren. Cursus waarbij je jezelf in de markt zet, website, social media, pers, biografie, hoe je boekingen genereert een dag.

DJ marketing Cursus Den Haag

Welke platforms zijn er allemaal voor DJ’s en hoe meld je je hiervoor aan? Wat is een rider en hoe stel je deze samen? Dit zijn slechts een aantal voorbeelden die belangrijk zijn om jezelf te onderscheiden. Een professionele website, fotoshoot, logo, promotievideo, kleding met eigen artwork, merchandise draagt allemaal bij om succesvol te zijn als DJ en eens deelnemen aan een DJ contest is een goede manier om meer podiumervaring op te doen.      

Geïnteresseerd wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Boek nu een DJ Marketing cursus of vraag een gratis proefles aan van 1 uur.

DJ marketing
Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp