DJ School Den Haag

Ben je op zoek naar een goede DJ School in Den Haag? Zoek dan niet verder, want bij DJ2BE heb je deze gevonden! Je krijgt persoonlijke begeleiding door DJ’s uit de scene d.m.v. bewezen effectieve lesmethodes.

DJ les wordt gegeven op Pioneer CDJ 2000 Nexus 2 en de DJM 900 mixer Nexus 2.

Haal meer uit je Hobby

DJ is een van de leukste hobby’s die je kan uitoefenen. Wanneer je iets meer van je hobby wilt maken, is het een goed idee om je in te schrijven bij een DJ School. In een DJ School kun je veel leren van het vak, waardoor je je hobby naar een hoger level kan tillen. Wellicht kun je, net zoals onze docenten, ook zo ver komen dat je elke week op de grote feesten mag draaien.

Unieke DJ School in Den Haag

De frisse aanpak bij DJ2BE is vernieuwend en vind je bij geen enkele andere DJ School. De Lessen worden gegeven volgens een bewezen en effectieve leermethode. Als je kiest voor privélessen is er veel ruimte en aandacht voor persoonlijke begeleiding.

Daarnaast is DJ2BE een DJ School waar je niet alleen de skills leert, maar ook de lifestyle die bij het DJ-en hoort. Na afloop van de cursus ontvang je een USB waar je direct mee aan de slag kunt en kan je tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de aanwezige oefenruimtes.

DJ opleiding

Vraag een gratis proefles aan bij

DJ2BE

in Den Haag

Schrijf je nu in en ontvang een gratis proefles naar keuze!

Persoonlijke gegevens

Geboortedatum

Pakket

Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp