Heropening DJ2BE

Heropening DJ2BE

Haagse DJ- en producerschool DJ2BE bestaat vijf jaar en opent gloednieuwe studio in BINK 36

Op 11 mei 2018 bestaat de Haagse DJ- en producerschool DJ2BE vijf jaar. Ter viering van deze mijlpaal opent de school een gloednieuwe studio in BINK 36. Tijdens de feestelijke opening verzorgen grote namen de muziek. Wie dit zijn wordt in de aanloop naar de opening per dag bekend gemaakt.

Grand opening

“De opening wordt spectaculair”, zegt Dominique Base, eigenaar van DJ2BE. “Na twee maanden van verbouwing is dit dé kers op de taart. De nieuwe studio stelt mijn cursisten nog meer in staat om een vliegende start te maken in hun carrière. Ik kan mijn opleidingscapaciteit vergroten én meer diensten aanbieden.”

De studio

De nieuwe studio bestaat uit drie delen: een ontvangstruimte, een DJ studio en een ruimte voor producerlessen en masterclasses. De studio’s zijn ingericht met de akoestiek van Jan Morel, studio designer van onder andere Hardwell, Martin Garrix en Showtek. Deze ruimtes kunnen in de toekomst afzonderlijk gehuurd worden. Je kunt hierbij gebruik maken van alle faciliteiten om zelfstandig tracks te maken of om te oefenen.

Over DJ2BE

DJ2BE is in 2013 opgericht door Cem Araci, DJ en producer van Outsiders. Door de vele boekingen en gebrek aan tijd voor toegewijde lessen aan zijn cursisten, bood hij zijn school ter overname aan. Voor huidig eigenaar – en tevens DJ – Dominique Base, was dit de perfecte vervolgstap in zijn carrière. In vijf jaar tijd heeft hij de school naar een level getild waar cursisten les krijgen van grote spelers uit het veld en staan veel van zijn leerlingen frequent achter de DJ booth op grote feesten.

Uitnodiging

Wij nodigen u graag uit op 11 mei vanaf 16.00 uur om onder het genot van de bitterballen van Dungelmann, het glas te heffen op de opening van onze gloednieuwe studio aan de Binckhorstlaan 36.

Stuur een bericht
Verzenden via WhatsApp